joi, 1 septembrie 2016

Lansarea volumului Scrum

Volumul "Scrum" poartă numele ultimei poezii pe care am scris-o înainte de incendiul din Colectiv. Am adunat între cele doua coperți toate postările de pe blog până în acel moment și câteva din poeziile pe care le-am scris după ce m-am trezit din comă. Este un vis împlinit pentru mine. Mereu am vrut să public o carte care să conțină poeziile și gândurile mele. Sunt foarte fericit deși în ultimul an am trecut prin atâtea evenimente neplăcute.





Mulțumiri prof. Cristina Ionescu, dlui Vasile Dâncu, director al Editurii "Școala Ardeleană", dnei Cristina Hurdubaia și celorlalți care m-au ajutat.

Cartea se poate comanda online, de pe site-ul editurii la prețul de 20 de lei.


3 comentarii:

  1. E incredibil cum îţi pui sufletul pe hârtie.Deşi ai fost aproape mort eşti ,,incredibil de viu" prin poezie. Mulţumesc că împarţi gândurile tale cu noi.Poezia e ca o terapie.Poeziile tale nu sunt simple cuvinte înşirate ,sunt sentimete,sunt frânturi din tie.Bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc. Andrada! Mă bucur că ajung la tine poeziile mele :)

      Ștergere
    2. Îmi plac poeziile tale.Apreciez că în spatele acelor metafore se ascund sentimente, că nu spui doar nişte cuvinte frumoase.Însă cel mai mult mi-a plăcut asta:,,Nu mi-am terminat călătoria și iubirea din mine nu s-a sfârșit! "-Ai dreptate,călătoria ta nu s-a sfarsit,ai foarte multe de dat acestei lumi,iubirea nu se sfâeşeşte niciodată.Ai încredere în tine,ai încredere în Dumnezeu.Poţi!Continuă să scrii,să nu renunţi niciodată la visele tale.Poeziile tale mi se par sincere şi cred că oamenii au nevoie de esta,tu ai nevoie de asta.Bravo!Succes!

      Ștergere